Месечен хороскоп

ПЛЪХ - февруари

Февруари е месец на усилена и успешна работа. Вие ще успеете да се справите със задачите си, а трудностите ще ви дадат възможност да се проявите.

В духовен план месецът е подходящ за размишления и духовно развитие. Енергията ви ще бъде насочена навътре, към себеопознаване и реализация.

Спокойствието, което можете да си подарите в свободното си време, ще помогне да се концентрирате към истинските ценности и цели, които стоят пред вас.

ТИГЪР - февруари

През февруари се отдайте на любовни трепети. Мразовитото време не е пречка да пламнат романтични страсти.

Вашата енергия и сила ще ви позволи да се проявите в работата си.

Все пак не позволявайте да бъдете обзети от стрес - оставяйте си и време за почивка.

ЗАЕК - февруари

Въпреки студа, през февруари ще сте заредени със слънчева енергия. Възползвайте се от това и свършете неща, които винаги сте отлагали.

Така, макар месецът да е кратък,  удовлетворението ви ще бъде голямо и ще ви възнагради за усилията.

Особено силно организаторските ви способности ще се проявят още през първите дни на февруари. В тези дни избягвайте конфликти с близките хора - недоразуменията са временни и краткотрайни.

ДРАКОН - февруари

В началото на февруари ще почувствате нужда от уедининение и време за себе си. Направете това, което най-много искате - разходки сред природата, четене на книга, размисъл или съзерцание.

Февруари ще продължи за вас динамично. Промени, пътуване, може би нова работа или нов адрес... Задачите ще са много и вие успешно ще се заемете с тях. За всеки друг напрежението може да дойде в повече, но с усърдие и воля вие ще се справите с трудностите.

 

ЗМИЯ - февруари

Предизвикателстата няма да ви липсват в началото на февруари. С настойчивост и енергия вие ще се справите с тях. Не забравяйте и да си почивате.

Отношенията с близките може да са затруднени. Вие просто се нуждаете от спокойствие - дайте си го.

Работата ще е успешна, благодарение на вашата упоритост.

 

КОН - февруари

Февруари ще започне с романтично настроение. Радостта и любовната страст ще оцветят първите дни на месеца в розови краски.

По-нататък Малък Сечко ще ви даде и възможност за вглъбяване и спокойствие. Намалете напрежението, дайте си възможност за спокоен размисъл. Ако времето позволява, излезте сред природата и почерпете от нейната сила и красота.

КОЗА - февруари

Началото на месец февруари ще ви даде добра възможност да проявите организаторските си качества. Сега е моментт да направите предложения и да обосновете отдавна замислян от вас проект. Вашата убедителност ще спечели колегите ви на ваша страна, ако е подкрепена с цялата ви професионална компетентност и опит.

През останалата част от февруари ще имате повече нужда от тишина и спокойствие. Моментът не е най-подходящ за контакти, затова ги отложете. Не се съсредоточавайте върху пречките - вашата концентрираност и вглъбеност ще дадат добри резултати в работата.

МАЙМУНА - февруари

Февруари е за вас месец за пътуване и промени. Възможно е да решите да започнете нова работата или да се преместите на нов адрес. 

Февруари ще бъде напрегнат, с много задачи и работа. От вас ще се изисква усърдие и воля.

Времето носи за  вас енергиен заряд и ви тласка към духовно развитие и осъзнаване.

През първите дни на февруари е възможен неочакван приход - хонорар или награда.

ПЕТЕЛ - февруари

В първите дни на месец февруари  намалете оборотите. Дайте си почивка или поне не поемайте сериозни ангажименти. Спокойни занимания, размисли, разходки сред природата ще помогнат да се отпуснете и да преосмислите проблемите.

След 04. февруари късметът е на ваша страна.Нещата ще вървят гладко. Енергията ще ви подтикне да помагате и на другите и да ги увлечете след себе си.

 

КУЧЕ - февруари

През февруари вие ще имате подем на жизнените сили. Работата ще ви спори, в личния живот ще цари хармония. Всичко ще се развива гладко и успешно. Вашата енергия ще ви даде възможност да помагате на другите с удоволствие.

Ако ви се налага да се явите на изпит или конкурс или ако кандидатствате на работа, късметът ще е с вас.

В началото на месеца за вас ще бъде време за купон. Ще се наслаждавате на живота, ще намирате романтични моменти и ще се радвате на любовни страсти.

ПРАСЕ - февруари

В първите дни на февруари ще имате възможност да проявите организаторските си качества. Колегите ще се вслушват в мнението ви, когато то ще се базира на вашата  компетентност и чувство за отговорност. Ще получите и подкрепа за начинанията си.

След 04. февруари ще сте вглъбени в себе си и отдадени на размишления. Ще търсите спокойствие и тишина. В работата ще се концентрирани и съсредоточени. Не допускайте подтиснатост да ви подтикне към самообвинения или фокусиране върху пречките. Както и в други случаи, ще ви помогне промяната на гледната точка.

 

ДРАКОН - март

МАРТ ще започне за ДРАКОНА динамично, с желание за промени. Ако наистина ги желаете, направете ги още през първите 3-4 дена - след това времето вече няма да е благоприятно за тях.

През останалата част на първия пролетен месец намалете активността. Обърнете поглед към себе си и вземете мерки за укрепване на здравето си. Не се пренатоварвайте. Може да ви се стори банално, но е истина - ако инвестирате време в себе си, то ще ви се върне стократно.

 

 

МАЙМУНА - март

Месец МАРТ не е подходящ за външни изяви за зодия МАЙМУНА.

Насочете се към разработване на идеите и плановете си, но не взимайте окончателните решения.

На работното си място възможностите да блеснете няма да са много, така че по-добре изпълнявайте съвестно задълженията си и не влизайте в спорове.

Първите дни на МАРТ са подходящи за пътуване и промени.

ПЕТЕЛ - март

МАРТ е месец на спокойствие и почивка за представителите на зодия ПЕТЕЛ.

Кипящата активност, която е характерна за вашата зодия, сега е добре да отстъпи пред размисъла и вътрешната вглъбеност.

Ако се занмиавате с медитация - моментът е много подходящ. Всякакъв вид духовни занимания са препоръчителни.

Запасете се с търпение и здрав разум. Опитайте се да намерите нова гледна точка и вътрешното ви АЗ ще ви даде най-добрите решения.

КУЧЕ - март

МАРТ носи на представителите на зодия КУЧЕ романтично настроение и любовни трепети. Със събуждането на природата у вас се събужда и желанието за радости и удоволствия.

В работата е възможно да се сблъскате с интриги и недоброжелателства. Игнорирайте ги, но бъдете внимателни.

През март не забравяйте да се грижите добре за здравето си. Не давайте шанс на пролетната умора - атакувайте я с коктейл от прясна храна и витамини.

 

ПРАСЕ - март

МАРТ е благоприятен месец за представителите на зодия ПРАСЕ. Въпреки доста пасивното начало, през МАРТ звездите са на ваша страна.

В работата ще имате възможност да проявите лидерските си способности. Изпълнението на задачите ще организирате по най-добрия начин. Вашият авторитет и компетентност ще ви помогнат да увлечете и другите след себе си.

За идеите си можете да разчитате на помощ (видима или невидима).

 

ЗМИЯ - март

През МАРТ за представителите на зодия ЗМИЯ е добре внимателно да преценяват действията си. Нека всичко да е добре премерено и оценено, с оглед на всички възможни последствия.

Заменете бурната активност със съсредоточеност и умереност - това е подходящата тактика за първия месец на пролетта.

Намерете време за срещи с близките си хора. Окажете им помощ и подкрепа, ако се буждаят от вас, и на всяка цена избягвайте конфликтите. Заредете се с позитивна нагласа - тя е най-доброто решение за всяка ситуация.

ПЛЪХ - март

Началото на месец МАРТ за ПЛЪХА е подходящо за пътуване и промени. Емоциите ви препълват. Улисани в ежедневието, не забравяйте да се погрижите за близките си.

На пети март енергията се променя. Ако трябва да се явявате на конкурси или изпити - съдбата е с вас. Даже неприятностите до края на месеца се трансформират във ваша полза.

Използвайте свободното време за уединение и срещи с природата. Сами със себе си, ще се заредите с положителна и съзидателна енергия.

 
   
© Misnelly.eu